Næsepiercing af 14 karat guld med opal centersten i blomst

Lagerstatus: På lager

279,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne blændende næsepiercing er lavet af 14 karat guld og dekoreret med en smuk blomst. Blomsten er lavet af 5 små klare sten samt en opalsten i midten af blomsten. Smykkets stav måler 6 mm. i længden og 0,8 mm. i trådtykkelse - blomsten måler 5 mm. i diameter.

Du kan eksempelvis vælge smykket en 14 karat guld udgave, eller en 14 karat hvidguld udgave. Du kan samtidig selv vælge, om du vil eksempelvis vil have en hvid eller en blå opalsten i midten af blomsten.

Smykket stav er formet som et "L",  hvilket gør, at smykke ikke falder så let ud af næsen på dig. Den buede del af smykket følger indersiden af din næse og vil her ligge fladt så du nærmest ikke kan mærke, at du har den i.

Denne næsepiercing er uden tvivl speciel og eksklusiv, og vil være enhver smykke elskers favorit tilbehør.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-204
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med opal centersten i blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.