Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hvid tunnel med skruegevind af plast

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnel er lavet af hård hvid plast i akryl og er utrolig simpel, men samtidig meget stilfuld, da den ikke er fyldt med sten og andet lir.
Ingen dikkedarer, bare en fed hvid tunnel til dig der er i gang eller vil i gang med stretching.

Tunnelens bagside kan skrues af, da den har et gevind, hvilket gør den meget let at sætte i øret, frem for dem uden gevind.
I og med at den er lavet af plast, frigiver den heller ingen nikkel. Den er med andre ord meget allergivenlig og samtidig utrolig let.

Da dine øre godt kan blive en del ømme og/eller tørre, anbefaler vi at du bruger Holey butt'r og/eller Jelly, så du nemmere kan isætte dit piercingsmykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-42
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Hvid
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Vildt lækre
Karakter
Jeg har nu haft disse tunnels i ørerne i en lille uges tid og er meget overrasket over hvor lækre de er. I skriver de er meget lette, men jeg havde ikke regnet med at de var SÅ lette. Man kan næsten ikke mærke at man går rundt med dem. Kan meget varmt anbefales. +++++ MANGE plusser herfra. Bedømt af Alice K. Mortensen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hvid tunnel med skruegevind af plast
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.