Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Hjerteformet navlepiercing med stor hjertesten3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

109,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Fantastisk flot navlepiercing med en prangende stor hjertesten, der funkler og glitrer, når den bevæges i lyset. Smykket her lyser langt væk af stolt elegance og feminin ynde, i skøn forening. Hvis du ønsker at drage opmærksomhed mod din navle, og betage verden med det smykke du bærer i den, så er du landet det helt rette sted. Der er ikke sparet på noget som helst i designet af dette overdådige navlesmykke, som udstråler en fantastisk tidløs overflod.

Hjertet er i centrum, hvor hjerter hører hjemme, og kan fås i tre forskellige farver. Uanset hvilken af de søde farver du vælger, vil hjertet være indrammet, af små klare sten, som sidder tæt sammen, hele vejen rundt langs hjertet. Hver enkelt af de små klare sten, bliver holdt på plads af små fangarme, der griber om stenene bagfra. De sidder af samme grund, også rigtig godt og grundigt fast på smykket. Mellem hjertestenen og rammen af klare sten, ses en smuk glat kant, der adskiller de to typer sten.

Selve smykkets materiale, kan ligeledes fås i tre flotte farver. Den blanke model, kan fås med hjertestenen i alle tre stenfarver, mens den guldfarvede model fås i to af hjertestensfarverne og modellen i rødguld kun i en farve. Det kan være svært at vælge en frem for en anden, da de alle er virkelig flotte på hver deres måde. Prøv dog at følge dit første instinkt, og vælg den der umiddelbart tiltaler dig mest, ved første øjekast. Det er nemlig tit det valg, som man ender med at blive mest glad for.

Detaljer
NavnHjerteformet navlepiercing med stor hjertesten
SKUBelly-400
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde27 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hjerteformet navlepiercing med stor hjertesten
Din bedømmelse
Hjerteformet navlepiercing med stor hjertesten