Indlæser...

Helixpiercing med lang række af sten

79,00 kr
På lager

Her har du chancen for at få dig en helixpiercing, som ser ud af så meget mere, end blot et enkelt piercingsmykke. Dette toplækre smykke, består nemlig af en hel række, af funklende klare sten, som lægger sig smukt og elegant, ned langs kanten af dit øre. Det passer perfekt til en helixpiercing, som er placeret det helt rigtige sted, til dette super søde smykke.

Stenrækken buer ganske svagt, så det følger dit øres naturlige kurve, med en perfekt blød hældning. Der er seks små ens klare sten i det hele, mens sten nr. 7, er placeret i midten af en lille fire-bladet blomst. Blomsten er sat ind i rækken af sten, for at bryde designet på en spændende og anderledes facon, og for at det ikke skulle blive alt for monotomt at kigge på, er antallet af sten på hver sin side af blomsten, ikke helt ens. Der er placeret to sten på den ene side og fire sten på den anden. Det giver et raffineret og asymmetrisk udtryk, som kun gør dette smykke endnu mere flot.

Du vælger selv om du ønsker den blanke eller den guldfarvede model. Begge modeller er udstyret med lutter klare sten, så det er altså kun selve materialets farve, du skal vælge imellem.

Detaljer
SKUBarbell-146
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeHelix
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse3 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Helixpiercing med lang række af sten
Din bedømmelse
Helixpiercing med lang række af sten