Helixpiercing med lang række af sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du chancen for at få dig en helixpiercing, som ser ud af så meget mere, end blot et enkelt piercingsmykke. Dette toplækre smykke, består nemlig af en hel række, af funklende klare sten, som lægger sig smukt og elegant, ned langs kanten af dit øre. Det passer perfekt til en helixpiercing, som er placeret det helt rigtige sted, til dette super søde smykke.

Stenrækken buer ganske svagt, så det følger dit øres naturlige kurve, med en perfekt blød hældning. Der er seks små ens klare sten i det hele, mens sten nr. 7, er placeret i midten af en lille fire-bladet blomst. Blomsten er sat ind i rækken af sten, for at bryde designet på en spændende og anderledes facon, og for at det ikke skulle blive alt for monotomt at kigge på, er antallet af sten på hver sin side af blomsten, ikke helt ens. Der er placeret to sten på den ene side og fire sten på den anden. Det giver et raffineret og asymmetrisk udtryk, som kun gør dette smykke endnu mere flot.

Du vælger selv om du ønsker den blanke eller den guldfarvede model. Begge modeller er udstyret med lutter klare sten, så det er altså kun selve materialets farve, du skal vælge imellem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-146
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 6 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 24 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Helixpiercing med lang række af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.