Hanger med fjer af ben

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Store huller i ørerne har længe været et kendt fænomen. Tag blot et kig i de gamle historiebøger og du vil se både monumenter og fotografier af mennesker med store huller i ørerne.
Dengang havde de ikke de midler vi har i dag, så der blev ikke brug kirurgisk stål som smykkemateriale, men derimod hvad der var at finde i området. Det betyder at der blev brugt restprodukter af døde dyr, som f.eks. horn og ben.

Det er akkurat hvad dette smykke er lavet af, nemlig ben fra en vandbøffel, som er et restprodukt.
Smykket er en såkaldt "hanger", som er en blanding mellem et smykke og et værktøj til stretching. Smykket skal dog mere ses som værende et smykke end et stykke værktøj til stretching. Hangeren er håndskåret af nogle af verdens bedste smykkemagere, hvilket betyder at detaljerne er helt i top. Designet på dette smykke forstiller små fjer der hænger på en spiral. Mellem nogle af fjererne har der endda været plads til at lave små mellemrum, for at gøre fjererne mere synlige. Alt er lavet af ét stykke ben og kommer med samme udskæringer på hver side. Det er derfor ikke nødvendigt at vælge højre/venstre-model, da samme smykke både kan anvendes i højre og venstre øre.

Så hvis du vil have noget fedt og meget unikt til dine stretchede huller, så er dette smykke er rigtig godt valg.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Ben
Farve Hvid
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hanger med fjer af ben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.