Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Facetskåret plug af turkis sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Organiske materialer som f.eks. horn, ben og sten har altid været populære. Her hos BodyMod tror vi det er pga. smykkernes unikke udseende, hvilket denne plug er et rigtig godt eksempel på.

Pluggen er lavet af et mineral (Howlite), som fra naturens side enten er hvid eller grå med sorte årelignende striber. Pluggen er efterfølgende blevet gennemfarvet, for at efterligne mineralet man på engelsk kalder Turquoise. Hvide og grå nuancer kan dog stadig forekomme i pluggen.
De omtalte sorte striber er alle forskellige, så du vil altid få et smykke der er 100% unikt. Af samme årsag kan vi ikke sende dig to ens smykker - Der vil altid være forskel i farven. I nogle tilfælde kan du risikere at modtage en plug uden sorte striber, som bare er helt turkis.

Pluggen er facetskåret, som du kender det fra diamanter, hvor overfladen er blevet slebet i mange forskellige vinkler. Det får i sidste ende smykket til at se mere ekstravagant ud, når lyset rammer pluggen fra forskellige vinkler.

Så hvis du vil have noget unikt til dit stretch, så er denne unikke semiægte plug et oplagt valg

Bemærk også, at denne plug findes uden facetter, men med hel blank overflade: Turkis plug i semiægte sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Farve Turkis
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Fine smykker
Karakter
Fine smykker!

Hurtig levering, god kvalitet og en god pris. Så kan man købe nye smykker lidt oftere.. ;)
Bedømt af Serge
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Facetskåret plug af turkis sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.