Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal med øje i flere farver

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 27,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne dermal, som du er klikket ind på, har fået et utroligt fedt grafisk design inkorporeret i smykket. Designet forestiller nemlig et øje, hvilket du kan få i flere forskellige farver. Du kan blandt andet få smykket med et grønt øje, eller et rødt øje, som du kan se på billedet længere oppe. Farven som du kan ændre på, er det flammelignende design, der sidder rundt om den sorte pupil. Smykket måler cirka 5 mm. i diameter, hvilket vil sige, at det ikke er helt vildt stort. Men designet kan nu stadig fange folks opmærksomhed - eller, det kommer nu an på, hvor din dermal base sidder henne.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og har fået en lille forhøjet kan, hvilket gør, at øjet sidder en smule højere oppe end ved andre dermal smykker. Bagsiden på smykket er selvfølgelig udstyret med en skrue, som kan skrues ned i din dermal anchor. Bagsiden er også helt flad, hvilket gør at smykket vil sidde helt tæt til huden, efter det er blevet skruet ned i din base.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-54
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal med øje i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images