Dermal af 14 karat guld med dråbesten

Lagerstatus: På lager

429,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en dermal anchor piercing som bare trænger til forkælelse på højt niveau? Så vil denne super smukke og yderst elegante dermal af vaskeægte guld sikkert lige være noget for dig. Smykket er både enkelt og sofistikeret på samme tid, det simple design og den lækre kvalitet, er nemlig netop nøgleordene som giver dette smykke sin tidløse og raffinerede stil.

Denne helt vidunderlige dermal som er 5 mm. bred og 7 mm. lang, er udstyret med en funklende flot dråbesten, som på elegant vis er rammet ind af en helt enkel guldkant. Den flotte gyldne kant står i virkelig smuk kontrast, både til varianten med den klare sten samt den røde sten. Stenen er skåret med en flot runding som er løftet i en blid bue ind mod midten.

Vær opmærksom på at stenen er limet fast og at det derfor frarådes at have smykket på når man bader. Det er desuden kun selve dermal toppen som udgør dette produkt, selve basen (som også ses på billedet) følger ikke med.

Vælg din foretrukne stenfarve før du lægger din nye flotte guld dermal i kurven og går videre til betaling. Så kvitterer vi med lynhurtig forsendelse direkte til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-27
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale 14 kt. guld
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Deermal dråbesten
Karakter
Den er så flot og elegant.
Meget flottere i virkeligheden.
Alle pengene værd.
Tusind tusind tak.
Bedømt af Anika
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld med dråbesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.