Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal af 14 karat guld formet som stjerneskud

Lagerstatus: På lager

Pris: 469,00 DKK

Nu kun: 398,65 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Stjerneskud er utroligt smukke når de kommer flyvende over himlen. Forestil dig så, at have et stjerneskud som smykke. Det er hvad du kan få med denne dermal, det er dog desværre ikke et ægte stjerneskud - det funkler og skinner til gengæld som et.

Smykket her er lavet af 14 karat guld, og så er det som sagt formet som et stjerneskud. Du kan få smykke i flere varianter - tag et kig i boksen til højre for billedet og se, hvilke udgaver du kan få. Vi giver lige en lille spoiler, den kan blandt andet fås i 14 karat hvidguld.

Som du nok også kan se på billedet, så sidder der også en hel masse sten på smykket. Der er herfra smykket får sin funklende udseende fra, da disse sten reflekterer alt lys der rammer dem. Stenene vil dog altid være klare uanset hvilken variant af smykket du vælger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-64
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld formet som stjerneskud
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.