Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal af 14 karat guld formet som en rose

Lagerstatus: På lager

869,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne eksklusive dermal er stensikkert noget for dig, der holder af dermals af høj kvalitet. Smykket er nemlig lavet af 14 karat guld, hertil kan du vælge mellem flere udgaver - blandt andet en 14 karat hvidguld. Smykket er formet som en flot og detaljeret rose, hvor man tydeligt kan se, at der er blevet brugt lang tid på hver dermal. Smykket kommer virkelig til live gennem den måde bladene er designet på. De sidder nemlig og overlapper hinanden, og skaber derved noget dynamik i smykket.

Ikke nok med at smykket er lavet af 14 karat guld, så bliver der også lige tilføjet lidt mere elegance gennem de små påsatte sten, der sidder på smykket. Der sidder nemlig små klare sten på bladene af rosen, samt en stor centersten i midten af rosen. På trods af, at du kan vælge mellem flere varianter af smykket, så forbliver stenene på smykke altid klare.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-60
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld formet som en rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.