Brystpiercing af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

1.299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hamrende flot og fræk brystpiercing, som er perfekt til kvinden der har alt andet. Her får du nemlig en skøn brystpiercing af det pureste guld. Smykket kan være den perfekte gave til hende du holder af, eller det kan blot være ren og skær selvforkælelse.

Den 10 mm. lange stav er udstyret med en skøn hvid opalsten i begge ender. De smukke sten bliver holdt godt og grundigt fast, af fire små guld-klammer, som holder fast om hver sten bagfra. På den måde er du sikret at stenene ikke sådan lige falder ud med tiden.

Smykket fås i to forskellige varianter, nemlig almindelig guld eller hvidguld. Begge modeller er lige flotte og lige ægte, så det er ene og alene et spørgsmål om smag og behag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-59
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images