90° surface bar

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette piercingsmykke er nok mest beregnet til brug i professionelt piercingstudie, da det kræver lidt øvelse at bruge dem - En øvelse de fleste piercere har. Stavene her er mere eller mindre ens bortset fra længden på dem. De findes fra 12 mm. og op til 35 mm. På de to korteste modeller er kuglerne 4 mm., mens resten har kugler på 5 mm. Tykkelsen på alle længder er 1,6 mm.

Kort fortalt, så bruges disse surface bars hvor andre staven ikke kan bruges. Man ser dem "ofte" placeret i nakken på folk eller som sternum. Stavene kan også bruges som en erstatning for to dermals.

Alle stavene har en vinkel på 90° - Længden, eller skal vi kalde det højden, fra den lange stav til kuglerne varierer lidt fra model til model.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-169
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 90° surface bar
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images