OP TIL 25% RABAT PÅ STÆRKE DESIGNS

Inspiration til din nye stil

Spar op til 25% - Nye smykker tilføjet

Inspiration til din nye stil

KØB 2, BETAL FOR 1

Et nyt tilbud hver dag

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

14 karat guld næseskrue med stjernesten

269,00 kr
På lager

Hvis du leder efter den perfekte gave, enten til en du holder af eller blot til dig selv, så er du landet det helt rette sted. Denne yndige næseskrue er lavet af 14 karat ægte guld så ren kvalitetsmæssigt bliver det ikke bedre. Men ud over materialet, så er selve designet også virkelig lækkert og stilfuldt. Næseskrugen her er nemlig udstyret med en lille yndig sten der er formet som en stjerne. Det er både enkelt og feminint på samme tid - En kombination som de fleste piger vil sætte stor pris på.

Måske leder du efter en gave til en sød pige du kender eller måske er du selv pigen som trænger til noget nyt og gerne vil unde dig selv lidt ekstra luksus. Uanset hvad så er denne smukke næseskrue af 14 karat guld i hvert fald et rigtig godt valg.

Du kan vælge din stjernesten i fire forskellige farver i enten almindelig guld eller blank hvidguld. Den klare model er nok den mest klassiske, mens den lilla samt turkise er farver der vil blive lagt ekstra mærke til. Skal det til gengæld været så piget og feminint som det på overhovedet kan blive, så vil den pink variant være et sikkert hit.

Detaljer
Navn14 karat guld næseskrue med stjernesten
SKUNose-60
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNæseskrue
PlaceringNæsefløj
Længde7 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:14 karat guld næseskrue med stjernesten
Din bedømmelse
14 karat guld næseskrue med stjernesten