Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Navlepiercing med elefant-50%

Tilbudspris 69,50 kr Normalpris 139,00 kr -50%
På lager

Hvis du er typen der godt kan lide at gå med smykker som ikke ligner dem alle de andre går med så vil denne navlepiercing sikkert lige være noget for dig. Motivet på dette smykke forestiller en elefant. Men ikke blot en hvilken som helst kedelig elefant, nej dette prægtige dyr er flottere udsmykket end selv de dygtigste cirkuselefanter.

Elefantens store ører har fået lagt en flot sort emalje som giver en helt særlig kontrast til de blanke linjer der løber vandret hen over indersiden af ørerne. Selve elefanten som ses mellem de to store flotte ører, består af hovedet, stødtænderne og så selvfølgelig den uundværlige snabel. Elefanten er tæt besat af en hel masse små klare sten som strækker sig fra toppen af hovedet og hele vejen ned til spidsen af snablen. Det eneste som ikke er besat af sten er faktisk stødtænderne og så naturligvis de store ører som jo er pyntet på anden vis.

Smykket er designet med en 3-dimensionel form således at det kun er ørerne der fremstår flade, mens resten af dyret har en naturtro form. Det giver faktisk plads til endnu flere sten da overfladen derved bliver større end hvis den var flad, og netop derfor ser elefanten også så prangende og overdådig ud med de mange sten.

Detaljer
NavnNavlepiercing med elefant
SKUBelly-250
Kampagne-50%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNavlestav
PlaceringNavle
Længde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Samlet længde29 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Navlepiercing med elefant
Din bedømmelse
Navlepiercing med elefant