Næseskrue af 14 karat guld med opalsten

Lagerstatus: På lager

Pris: 299,00 DKK

Nu kun: 239,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en smuk og feminin næseskrue som lyser langt væk af yndefuld elegance. Denne flotte næseskrue er nemlig lavet af det pureste guld, og passer derfor perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde. Smykket fås i enten 14 karat hvidguld eller almindelig guld, som er lige smukke varianter af guld, men med hver sit unikke udtryk.

Næseskruen er et ekstra smart design, til de lidt mere kostbare smykker, som dette. En næseskrue sidder nemlig helt utrolig godt fast i din næsepiercing, frem for den mere almindelige næsestav. Næseskruen skal lirkes forsigtigt ind på plads, hvorefter selve skruedelen, lægger sig fladt op ad næsens inderside. Der er altså heller ingen stikkende dele på indersiden, når man bruger en næseskrue.

Smykket her er desuden udstyret med en bedårende smuk opalsten i en flot hvid nuance, som understreger smykkets underskønne design og elegance. Stenen holdes fast af fire små fangarme, som griber fat om den bagfra, så den bliver siddende hvor den skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-126
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue af 14 karat guld med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.