Næsepiercing af 14 karat guld med trekantet top

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Det bliver ikke mere elegant og minimalisktisk end dette. Du er klikket ind på et smykke, som finder skønheden i det simple. Smykket her er nemlig udstyret med en meget simpel trekantet top. Men tro dog ikke, at smykket er kedeligt på grund at dets simple design. Med sine flotte, elegante farver, som du kan vælge mellem - samt det eksklusive materiale af høj kvalitet, sikrer at smykket er langt fra kedeligt. Næsepiecingen er nemlig lavet af 14 karat guld, hvor du blandt andet også kan vælge en model, der er lavet af 14 karat hvidguld. Eksempler på de forskellige udgaver af smykket kan du se på billedet længere oppe på siden.

Smykkets stav har fået et lille knæk, som gør, at du ikke skal bekymre dig om, at smykket falder ud i ny og næ - staven efter knækket vil nemlig ligge sig op ad indersiden af din næse. Derudover slipper du også for, at staven går ind og generer på skillevæggen i din næse, da den netop har dette knæk. Du skal dog også lige være opmærksom på, at smykket måler 0.8 mm i trådtykkelse. Så hvis din næsepiercing måler 1.2 mm i trådtykkelse, som er det mest typiske, så vil det desværre hurtigt blive et dårligt match.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-194
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing af 14 karat guld med trekantet top
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.