Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Silikone tunnels

Silikone tunnels er en af de mest populære typer af tunnels. Silikonematerialet er kendt for at være meget blødt og eftergivende, hvilket sikrer dig en helt fantastisk oplevelse, når du skal have din tunnel i første gang eller når du skal have den ud. Kanterne på silikone tunnels er nemlig lette at bøje, hvilket hjælper gevaldigt med at få din tunnel i uden smerter.

Herunder kan du læse meget mere om silikone tunnels. Du vil bl.a. kunne læse om, hvorfor silikone tunnels er så populære samt hvordan silikone tunnels adskiller sig fra andre typer af tunnels.

Hvorfor er silikone tunnels så gode?

Silikone er et fantastisk materiale, der gør det til en leg at have tunnels i øreflippen. I og med at silikone er et meget fleksibelt og bøjeligt materiale, kan du altså proppe silikone tunnelen i øret helt uden de store problemer. Hvis du eksempelvis har en tunnel i stål, kan det godt være meget svært at få tunnelen ordentligt på plads.

Silikone tunnels er også meget populære, fordi materialet er så blødt og behageligt. Samtidig er det meget eftergivende, hvilket er en klar fordel, når du skal have din silikone tunnel ind og ud af øreflippen. Derudover er det meget sjældent, at der forekommer allergiske reaktioner. Silikone er alt i alt et fantastisk materiale til tunnels.

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af silikone tunnels

Her hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af silikone tunnels. Vi har noget for enhver smag. Du kan finde vores silikone tunnels i et hav af forskellige farver. Det er ingen hemmelighed, at vi godt kan lide tunnels med pangfarver, så dem har vi en masse af. Derudover har vi også en masse silikone tunnels med forskellige motiver midt i. Vi har bl.a. en silikone tunnel, hvor der i midten er formet et hjerte. Ta’ et kig på vores store udvalg og bliv inspireret til at købe din næste silikone tunnel.

Hvordan adskiller silikone tunnels sig fra andre tunnels?

Silikone tunnels adskiller sig markant fra de andre tunnelstyper, hvis man kigger på materialet. silikone tunnels er virkelig bløde, hvilket er en markant forskel fra de andre typer af tunnels, der er meget hårde. Derfor er det umiddelbart meget mindre smertefuldt at placere en tunnel lavet af silikone i øreflippen end det er at placere en tunnel lavet af træ eller stål. Ydermere er silikone tunnels også meget lettere at sove med, da silikonen blot tilpasser sig omgivelser. Det gør materialer som træ og stål ikke. Derfor er det meget naturligt, at man vil opleve en mindre irritation ved at sove med disse typer af tunnels om natten.

Værd at vide om silikone tunnels

Hvis du lige har fået lavet dit stretch hul, så bør du ikke bruge silikone tunnels før hullet er 100% helet. Din hud kan nemlig ikke ånde gennem silikonen. Derfor anbefales det at starte med en akryl- eller ståltunnel.

Det er vigtigt at få rengjort sit stretch og sin tunnel jævnligt, så der ikke går betændelse i øreflippen. Silikone er meget let at vaske og tåler i øvrigt en del. Derfor kan du trygt tage din silikone tunnel ud og vaske den med vand og rensevæsker.