Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Organiske tunnels

Organiske tunnels er på det seneste blevet meget populære. Smykkerne der er lavet af organiske materialer, er især blevet populære hos de personer, der ønsker at bære nogle lidt anderledes smykker og samtidig signalere, at de prioritere organiske materialer. Herunder kan du læse en masse om vores organiske tunnels. Du vil bl.a. kunne læse om vores store udvalg af organiske tunnels samt hvilke fordele og ulemper, der er forbundet med at gå med organiske smykker i sit stretch.

Smukke og naturlige materialer

Der er rigtig mange mennesker, der elsker de organiske tunnels på grund af de materialer som de er lavet af. Tunnels lavet af organiske materialer er ikke kun lavet af træ. Materialer som horn og ben bliver også hyppigt brugt i denne type smykke. En tunnel der er lavet af et organisk materiale er for mange mennesker et meget unikt smykke. Organiske materialer er nemlig meget svære at kopiere. Der findes ikke to træer i hele verden som er 100% ens. Derfor kan du være sikker på at få en 100% unik tunnel, hvis du eksempelvis bestiller den i træ, horn eller ben.

Hos BodyMod.dk Shop kan du finde et stort udvalg af organiske tunnels

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af tunnels, der er lavet i organiske materialer. Vi har bl.a. tunnels, der er lavet af træ, horn og ben. Vi har endda noget så specielt som tunnels, der er lavet af en vandbøffels horn – mere unikt bliver det vidst ikke.

Organiske tunnels er især til dig, der ønsker at skille dig lidt ud med et organisk smykke. Da der ikke findes to organiske tunnels, som er ens, så har du altså mulighed for at individualisere dig markant fra andre. Og samtidig er det en rigtig fed følelse at vide, at du går rundt med et 100% unikt smykke i dit stretch.

Værd at vide om organiske tunnels

Den helt store fordel ved at gå med organiske tunnels er, at der ikke er en tunnel som ligner en anden. I og med at materialerne er organiske, er det uhyre svært (hvis det overhovedet er muligt) at kopiere denne type smykke. Hvis du eksempelvis køber en organisk tunnel lavet af træ, så kan du være sikker på, at der ikke er andre som har den helt samme. Det samme gælder, hvis du har købt en organisk tunnel i horn eller ben. Du er altså sikret en meget unik tunnel, hvis du køber den i et organisk materiale.

En anden klar fordel ved at benytte sig af organisk materiale i tunnels er, at din hud meget let kan ånde igennem. Denne fordel kommer især til udtryk, hvis du har en tunnel, der er lavet af træ. Da træet er fyldt med mange porer i forskellige størrelser, har din hud altså de bedste vilkår for kunne ånde. På den måde slipper du for, at din øreflip kommer til at lugte fælt af indelukkethed, død og ødelæggelse.

Den eneste ulempe ved organiske materialer er, at du ikke må bruge dem i din helingsperiode. Da de organiske materialer opsuger væske, er det altså en dum ide at bruge dem, hvis dit sår endnu ikke er helet.