Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 57

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 57

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Kirurgisk stål tunnels

Tunnels af kirurgisk stål er et meget flot smykke til stretching, der både virker råt og elegant på samme tid. Kirurgisk stål er et kvalitetsfyldt materiale, der klæder langt de fleste personer. Herunder kan du læse meget mere om tunnels af kirurgisk stål. Du kan bl.a. læse om fordelene og ulemperne ved materialet samt hvordan kirurgisk stål både kan være råt og elegant på samme tid.

Stort udvalg af tunnels lavet af kirurgisk stål

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af tunnels lavet i kirurgisk stål. Vi har et stort udvalg, da vi ønsker at give dig de bedste muligheder for at vælge et smykke lige netop du kan lide. Hos os finder du tunnels i mange forskellige farver og udsmykninger.

Send et råt og eksklusivt signal med denne type smykke

Tunnels lavet af kirurgisk stål kan især bruges til at pifte dit outfit markant op. Ved at gå med en tunnel lavet af kirurgisk stål sender du et råt og eksklusivt signal. Dog kan denne type tunnels også sagtens sende et elegant signal. Det handler meget om, hvilket tøj du klæder dig i. Hvis du går meget i læderjakke og generelt har et rocket-look, så vil du uden tvivl sende de rå signaler. Hvis du derimod går i mere feminint tøj og vælger en tunnel, der er udstyret med sten, så vil du sende et meget elegant signal.

Når du skal vælge din tunnels udseende, så handler det meget om, hvordan din stil er. Typisk vil man jo gerne matche sin stil og tunnel, så man får et gennemført look. Der er ingen tvivl om, at du nok skal finde en tunnel, der passer dig. Vi har nemlig et stort udvalg af tunnels af kirurgisk stål, hvorfor det nogle gange kan være svært at vælge – vi kalder det for et luksusproblem.

Fordele og ulemper ved at bruge tunnels af kirurgisk stål

Der er ingen tvivl om, at tunnels lavet i kirurgisk stål er utrolig flotte og ser meget elegante ud. Den klare fordel ved tunnels af kirurgisk stål er, at man med sådan en i øreflippen sender et meget eksklusivt og råt look. Derudover er kirurgisk stål også markant billigere end eksempelvis titanium. Det betyder, at du kan købe et smukt smykke til øret for billige penge. Ydermere kan tunnels af kirurgisk stål også steriliseres, hvilket akryltunnels ikke kan.

For nogle personer kan tunnels i kirurgisk stål være en ulempe udelukkende på grund af vægten. Da kirurgisk stål er noget tungere end eksempelvis akryl, kan nogle mennesker føle, at det bliver for tungt for øreflippen at bære. Dog er det meget forskelligt fra menneske til menneske om man føler det bliver for tungt, samt fra smykke til smykke. Derfor er ulempen med vægten i bund og grund en smagssag fra person til person. Man kunne evt. løse problemet ved at købe en tunnel af akryl og en af kirurgisk stål med henblik på at skifte, når øreflippen muligvis bliver for træt til at bære stålet.

Vi håber, at du vælger en tunnel, der falder i din smag.