Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Akryl tunnels til stretching

Overvejer du eller er du i gang med at stretche dine øreflipper, så kan du med fordel benytte dig af en akryl tunnel. En akryl tunnel adskiller sig markant fra de tunnels, der er lavet i metal. Vægten på en akryl tunnel til stretching er nemlig markant lavere end, hvis du gør brug af en tunnel lavet af metal. Derfor kan dit stretching-forløb blive meget behageligere, hvis du eksempelvis ikke kan lide at have så meget vægt på øreflippen.

Herunder kan du læse en masse om akryl tunnels til stretching. Du kan bl.a. læse om vores store udvalg af akryl tunnels samt hvad en akryl tunnel helt konkret er for noget. Vi håber, at du kan finde en akryl tunnel i vores sortiment, der stemmer overens med dit behov.

Stort udvalg af akryl tunnels til stretching

Her på BodyMod.dk Shop har vi et kæmpe udvalg af akryl tunnels til stretching. Vi har en masse akryl tunnels i mange forskellige farver og motiver. Grunden til vi har et så stort udvalg er, at vi ønsker at give dig de bedste vilkår for at vælge en tunnel, der passer på lige netop dig og dit behov. akryl tunnels er meget udbredt hos dem, der får lavet et stretch. Da akryl er et meget let materiale, vælger rigtig mange mennesker at købe en tunnel af akryl. Hvis det eksempelvis er første gang du skal have lavet et stretch, så kan akryl være et meget godt valg. Du kan altid skifte til et tungere materiale, når du er blevet mere vant med at have en tunnel i øreflippen.

akryl tunnels i et hav farver

Som sagt har vi et stort udvalg af akryl tunnels til stretching i et hav af farver. Vores store udvalg af farver gør det muligt for dig at vælge en akryl tunnel, som der ikke er særlig mange andre der har. Det betyder altså, at du kan personliggøre dit stretch ved at vælge en helt unik farve.

Hvis du godt kan lide at ændre din stil engang imellem, så kan du med fordel købe dig to tunnels i forskellige farver. På den måde kan du skifte mellem de to farver afhængig af, hvilket humør du er i. Der er rigtig mange muligheder for at personliggøre din stil med akryl tunnels.

Hvad er en akryl tunnel?

Hvis det er første gang du skal have en akryl tunnel, så er det ikke sikkert, at du helt ved, hvad det drejer sig om. Helt konkret så er en tunnel en cirkel med hul i midten. Man bruger denne cirkel som smykke i en udviddet øreflip, så man til sidst kan kigge igennem øreflippen.

Disse tunnels laves i mange forskellige farver, størrelser og materialer. De typiske materialer er akryl, træ, horn, ben, kirurgisk stål og silikone. En akryl tunnel er altså en tunnel lavet af akryl. Fordelen ved akryl er, at det er meget "bøjeligt" – et meget bevægeligt materiale, hvilket gør det let at støbe disse tunnels (Skal ikke misforstås med at du selv kan bøje dem, for det kan du ikke). Derudover er materialet meget let sammenlignet med metal, hvilket sikrer dig et mere behageligt stretch.

Når du udskifter dine tunnels, skal du huske at rense dit øre med plejeprodukter. Hvis ikke du gør det, er der en potentiel risiko for, at der opstår betændelse.