Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Akryl plugs til stretching

Vil du gerne have et fedt smykke til din øreflip? Så bør du købe en plug af akryl til stretching. Hos BodyMod.dk Shop finder du mange forskellige plugs af akryl. Vi har bl.a. plugs af akryl i selvlysende farver. Så næste gang du går til fest og du har dine selvlysende plug i øret, vil du få en masse opmærksomhed fra folk.

Herunder kan du læse meget mere om vores akryl plugs. Du kan bl.a. læse om hvorfor, en plug af akryl er god at starte med, hvis du overvejer stretching. Du kan også læse noget om hygiejne, som er meget vigtig at have styr på, hvis du overvejer at få lavet et stretch.

Er en akryl plug er god at starte med?

Hvis du overvejer at stretche din øreflip, kan du med fordel bruge en plug af akryl i øreflippen. Du bør dog vente til dit øre er stoppet med at væske og er færdig med at hele. Akryl er et meget let materiale sammenlignet med metal, hvilket kan være utroligt dejligt, da der ikke er nogen vægt som trækker i øreflippen. Men akryl har også en porøs overflade, så det kan teoretisk suge væske til sig. Du bør derfor vente til dit øre ikke væsker eller er færdig med at hele, før du bruger din akryl plug. Lige som du kender fra plugs og tunnels af organiske materialer. 

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af plugs af akryl

Hos BodyMod.dk Shop kan du købe mange plugs i et hav af forskellige designs, materialer og udsmykninger til overkommelige priser. Selvom vores priser er lave, så er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten ikke er i orden. Alle vores produkter er af høj kvalitet og vi går aldrig på kompromis med den.

Vores udvalg af plugs er stort. Du kan bl.a. købe plugs lavet af akryl, kirurgisk stål, silikone og organiske materialer. Vores store variation i materialer og designs giver dig mulighed for at vælge mellem en masse spændende plugs. Tag et kig på vores store udvalg af plugs af akryl og bliv inspireret til at købe din næste plug.

Vil du vide mere om plugs af akryl?

Hvis du gerne vil læse mere om plugs og akryl, så besøg endelig vores blog. Her har vi skrevet en masse udførlige guides, hvor du har mulighed at finde relevant information om plugs generelt, men også de andre materialer vi tilbyder. Du kan bl.a. læse om fordelene og ulemperne ved akryl. Hvis du ikke har prøvet at få lavet et stretch før, så anbefaler vi, at du bruger lidt tid på at læse vores guides. Det er nemlig en god idé at sætte sig lidt ind i tingene inden man påbegynder et stretchforløb.

Husk god hygiejne

Ligesom med andre piercinger, skal du også huske at rense dit stretch jævnligt. Hvis ikke man får renset tilstrækkeligt, vil der meget hurtigt opstå betændelse og det betyder, at man højest sandsynligt må tage sin plug ud og vente på, at betændelsen forsvinder. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af plejeprodukter, der kan hjælpe dig med at holde dit stretch ren og fin.