Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Diverse produkter til stretching

På denne side har vi samlet en masse forskellige produkter inden for piercing og stretching. Nogle af vores produkter er svære at kategorisere. Derfor har vi lavet denne side, så du hurtigt kan få et overblik over de produkter, der hører under kategorien ”andet”.

Selvom produkterne er placeret under kategorien ”andet”, så er det ikke ensbetydende med, at de ikke er af høj kvalitet. Her på BodyMod.dk Shop har vi lave priser uden at gå det mindste på kompromis med kvaliteten.

Hos BodyMod.dk Shop har vi mange forskellige stretchingprodukter

Hos BodyMod.dk Shop har vi en masse forskellige produkter inden for piercing- og stretchingverdenen. Vi ønsker at give vores kunder det største udvalg af piercing- og stretchingudstyr. Derfor bestræber vi os altid på at opdatere vores produktsider med nye og spændende produkter. På denne side har vi samlet alle de produkter vi ikke kan kategorisere. Du kan bl.a. finde:

Isotonisk saltvand

Hos BodyMod.dk Shop har vi isotonisk saltvand af mærket Blue Wave fra Tattoo Goo. Isotonisk saltvand er idéel at benytte sig af, hvis du gerne vil fremskynde helingen af dit sår. Saltvandet er ikke farligt for kroppen på nogen måde. Isotonisk saltvand fra Blue Wave er et af de bedste produkter på markedet. Beholderen du får saltvandet i er nemlig udstyret med en spray-funktion, hvilket gør saltvandet meget let at påføre din krop.

Du sprøjter bare saltvandet på det sted på kroppen, der skal renses. Sprayfunktionen mindsker også markant risikoen for, at der skulle komme bakterier i saltvandet. Derudover er saltvandet fra Blue Wave også billig i brug, da du typisk sparer en masse saltvand ved at spraye i stedet for at hælde vandet direkte på.

Ringåbner

Du kan også finde en ringåbner, der gør dig i stand til at åbne dine piercingringe uden nogen former for problemer. Ringåbneren kommer i tre forskellige størrelse afhængig af størrelsen på den ring, der skal åbnes. Hvis du har en ring på under 4 mm., bør du købe den lille ringåbner. Har du en ring, der er større end 4 mm. bør du købe den store ringåbner. Ringåbneren er især god, når du skal åbne kugleringe og endeløse ringe. Værktøjet er et must, hvis du har piercinger og gerne vil åbne dem selv.

Ud over isotonisk saltvand og ringåbnere, finder du også meget andet som du vil kunne bruge i forbindelse med stretching. Se alle produkterne på siden her.

Vil du vide mere om piercinger?

Hvis du gerne vil vide meget mere om piercing, stretching, plejeprodukter, materialer og meget mere, så anbefaler vi, at du besøger vores informationsblog. Her har vi skrevet en masse uddybende indlæg om alt inden for piercing- og stretchingverdenen. Du kan bl.a. læse om de forskellige fordele, der er ved de forskellige materialer. Du kan også læse om gode råd til, hvordan du skal rengøre dine piercinger og dit stretch.

Vi håber, at du vil gøre brug af vores blog. Vi har nemlig brugt lang tid på at skrive de mange spændende artikler. Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i artiklerne på bloggen, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt. Vi vægter vores kundeservice rigtig højt, så du kan trygt og roligt tage kontakt til os.