Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Komplet stretching-kit med alt i tilbehør

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.601,00 DKK

Nu kun: 729,00 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Leder du efter den perfekte startpakke til stretching? Så har du her fundet den helt perfekte pakke som dækker alle dine behov i hele stretchingprocessen.

Pakken består af 50 dele i alt og er sammensat så du kan stretche med en taper og derefter straks sætte de medfølgende plugs i øret. På den måde behøver du ikke at gå rundt med en taper hængende i dit øre. Dertil medfølger også alt hvad du skal bruge af plejeprodukter, både før, under og efter selve stretchingen af din øreflip.
Stretchingkittet her, er således ideélt til enhver nybegynder, enten til dig selv, eller som den perfekte gave til en der gerne vil igang med at stretche.

Dette stretchingkit består først og fremmest af ni tapers som kan føre dig fra et almindeligt hul i øret og helt op til et 10 mm. hul. Der medfølger to plugs i alle ni størrelser, så der er til begge ører på én gang. Disse plugs er specielt udformet til at komme direkte i øret, umiddelbart efter taperen er kørt igennem.

Når pluggen sidder i øret, sætter du den medfølgende o-ring fast på bagsiden, som får pluggen til at blive siddende hvor den skal. Både tapers og de medfølgende plugs, er alle lavet af kirurgisk stål, så du kan være helt tryg ved materialerne.

Til behandling før du begynder at stretche, medfølger der 10 spritservietter. Før hvert stretch, vasker du både hænder og øret grundigt med almindelig sæbe. Derefter afsprittes først fingrene, så øret og til sidst din taper og dine plugs. Vent til alt er lufttørret og kom så det medfølgende sterile glidemiddel på øreflippen, taperen og pluggen. Lad taperen glide igennem øreflippen og isæt umiddelbart lige efter den ene af de to plugs som passer til taperen.
Processen gentages for den anden øreflip hvis der skal stretches i begge ører.

Vask til sidst alt glidemiddel af med rent koldt vand og lad det lufttørre. Påsæt derefter o-ringen som holder pluggen fast. Mens du så går og venter på at det bliver tid til næste stretch, kan du behandle dine øreflipper med det medfølgende Holey Butt'r og Jojobaolie. Det blødgører dine øreflipper og er med til at dræbe eventuelle bakterier.

Til at modvirke de lugtgener som godt kan opstå ved et stretch, medfølger også en bøtte af det super effektive Smelly Gelly.

Det komplette stretchkit består således af:

1 x Taper af kirurgisk stål, i hver af de følgende størrelser:

 • 1,6 mm.
 • 2,0 mm.
 • 2,5 mm.
 • 3,0 mm.
 • 4,0 mm.
 • 5,0 mm.
 • 6,0 mm.
 • 8,0 mm.
 • 10,0 mm.

2 x Begynderplug af kirurgisk stål med o-ring, i hver af følgende størrelser:

 • 1,6 mm.
 • 2,0 mm.
 • 2,5 mm.
 • 3,0 mm.
 • 4,0 mm.
 • 5,0 mm.
 • 6,0 mm.
 • 8,0 mm.
 • 10,0 mm.

Og sidst men ikke mindst, medfølger også:

I alt får du 50 separate dele. Alle pakket i hver deres lukkede emballage, som sikrer rene forhold indtil de tages i brug.
Du får altså her, et komplet sæt til at stretche dine øreflipper fra et almindeligt hul i øret og helt op til 10 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Stretching-Kit-Steel
Antal enheder 50 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch Sæt med forskellige størrelser
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Fantastisk sæt
Karakter
Rigtig lækkert sæt. Modtog hurtigt pakken. Er begyndt at bruge det og må sige at det er vildt lækker at bruge. Eneste minus var at jeg ikke fik mindste taper men 2 stk 2mm, men det er lige meget da jeg sagtens kunne stretche første gang uden brug af taper. Derfor 5 stjerner Bedømt af Heidi
Super kvalitet
Karakter
Modtog mit sæt dagen efter jeg bestilte!
Rigtig lækker kvalitet med alt man behøver til at stretche! Glæder mig så meget til at skulle i gang!
Bedømt af Heidi
Perfekt sæt!
Karakter
Sættet indeholder alt, hvad der skal bruges til at stretche! Jeg fulgte den stretching-guide, jeg har fået tilsendt fra jer, så jeg vidste, hvad jeg skulle gøre med det samme. Det er det nemmeste i verden! Bedømt af Nicoline
Fantastisk sæt!
Karakter
Det er et rigtig godt sæt til dig, der gerne vil begynde at stretche. Det indeholder alt hvad man har brug for, så man behøver ikke at bekymre sig om, hvilke ting man nu mangler, eller skal købe ved siden af. Jeg kunne dog godt have ønsket, at der var en vejledning med i sættet, sådan så man ikke behøvedes at gå på nettet for at finde oplysninger, men ellers alt i alt er jeg rigtig tilfreds! :-) Bedømt af Anna
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Komplet stretching-kit med alt i tilbehør
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images