Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med stenbesat V-form

Lagerstatus: På lager

Pris: 69,00 DKK

Nu kun: 55,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

På denne side finder du en lidt mere sjovt udseende ring. Den starter meget normalt og rund, men ender ud i et lille V forneden. Så hvis du står og mangler lidt anderledes som skiller sig ud fra mængden, så er dette det rette smykke til dig.

Smykket er lavet af messing og belagt med blandt andet Platinum, hvis du vælger den blanke udgave - eller 14 karat guld, hvis du vælger en af guld udgaverne. Det lille V nederst på smykket er blevet besat med nogle små klare sten for at give smykke en smule bling.

Ringen er designet på sådan en måde, at det er utroligt let at sætte i sit piercinghul. Ringen er nemlig ikke hel, forstået på den måde, at den har et lille hul på siden. Hullet gør at ringen kan vrides fra hinanden og sættes i. På denne måde sikrer du dig også, at din ring beholder sit flotte udseende og ikke bliver deform med tiden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-137
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med stenbesat V-form
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images