Ring formet som en omvendt dråbe med sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser på billedet er lavet af messing, hvilket gør, at den er utroligt nem at vride frem og tilbage. Dette er en kæmpe fordel når du skal sætte smykket i, da det gør processen så meget lettere, at du ikke skal bøvle med at åbne smykket.

Messing er dog ikke en særlig køn farve til piercingsmykker, derfor er smykket også blevet belagt. Så vælger du eksempelvis en af guld udgaverne, så er det blevet belagt med et lag 14 karat guld. I bunden af smykket sidder der fem klare sten, som giver smykket en smule elegance.

Ringen kommer i flere trådtykkelser, så du også kan bruge smykket i flere forskellige piercinger. Den kommer blandt andet i en trådtykkelse på 1 mm. og en på 1.2 mm. Derfor vil smykket blandt andet sidde godt som et septumsmykke, eller som et tragussmykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-138
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 7 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring formet som en omvendt dråbe med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images