Ring med løst hjerte

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne ring består i al sin simpelhed af to stykker kirurgisk stål. Der er selve ringen, som har en lille åbning og så er der vedhænget, som er formet som et hjerte. På tværs af hjertet er der boret et lille hul, som er marginalt større end ringes tykkelse. Hjertet kan derfor bevæges frit, når det sidder på ringen. Tyngdekraften vil naturligvis altid sørge for, at hjertet sidder i bunden af ringen.

Ringen åbnes og lukkes ved at vride de to ender fra hinanden og ved at sætte dem vride dem tilbage igen, når smykket først sidder hvor det skal. Ringen kan bruges i mange forskellige piercinger - Her er det bare vigtigt, at målene på din piercing stemmer overens med målene du vælger herover. Bemærk her, at vælger du 8 mm. i diameter, vil ringen være 1,0 mm. tyk. Vælger du 10 mm. i diameter, vil ringen være 1,2 mm. tyk.

Både ring og hjerte kommer i den farve du vælger i boksen herover. Det er altså ikke muligt at kombinere to farver, med mindre du køber to forskellige farver og skifter hjerterne ud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-120
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Twist
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
sød piercing til næse
Karakter
rigtig sød hvor det lille hjerte ka rutsche frem og tilbage købte 2 sæt i guld og sølv byttede om på hjerterne så jeg har sølv m/guld hjerte i og omvendt ved guld ser fedt ud ruger dem i mine ører ved min helix øverst
de er nemme at lukke igen uden da jeg har gigt i fingrene
Bedømt af Hanne
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med løst hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.