Organisk brun træplug

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Organisk plug i brun træ, er som navnet antyder fremstillet i organisk træ
og er et glimrende produkt, som passer godt ind i kroppen.
Stretchingsmykket er brunligt, med bittesmå sorte aftegninger.
Vær dog opmærksom på, at smykket på grund af materialet kan variere i farven.

Det kan til hver en tid anbefales at bruge Holey butt`r og/eller Jelly til at smøre med, når du vil udvide dit stretch.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-25
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Brun
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Dejlig neutral plug
Karakter
Det er en rigtig dejlig og neutral plug. At den er lavet af træ dejligt da man undgår at ens stretch lugter. Men som Signe skriver, så kan den pga. formen godt være lidt svær at få i, med mindre man selvfølgelig bestiller en et nummer mindre. Det behøver jeg dog ikke da jeg har meget gummiagtige øreflipper. Bedømt af Fie Herlev
Super Fede
Karakter
Har størrelserne fra 4 mm - 8 mm og de ser vildt godt ud, man skal bare købe dem i størrelsen mindre end ens taper, da de er svære at få i. Så fx når jeg har udvidet med en 6mm taper så bruger jeg en 5mm plug :) Har dog hørt for nylig at hvis man putter dem 10-20 min i fryseren trækker de sig lidt sammen, har jeg dog ikke prøvet endnu! Bedømt af Signe Skov
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Organisk brun træplug
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.