Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Begynderplug

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når less is more er det denne super flotte og yderst enkle begynderplug, du med rette kan stile efter. Her får du nemlig et helt simpelt design som samtidig er utrolig begyndervenligt, når du netop har stretchet en størrelse op. Pluggens runde udformning i den ene ende, bevirker nemlig at den er virkelig nem at glide ind i din, måske lidt ømme, nystretchede piercing.

Pluggen holdes ganske enkelt på plads med en lille sort o-ring, som glides ind over smykket fra bagsiden, efter det er sat ind i øret. Størrelsesmæssigt starter vi helt nede ved 1,6 mm. i trådtykkelsen, så alle kan være med lige fra første stretch. Den største størrelse er 10 mm. i diameter, så du har altså mulighed for at bruge disse begynderplugs, et langt stykke hen af vejen i stretchingprocessen.

Så er der faktisk kun tilbage at beslutte sig for en af de fire fede farver, som denne plug kan fås i. Hvilket i sig selv selvfølgelig også kan være lidt af en udfordring når de alle fire er lige flotte.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-135
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Begynderplug
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images