Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 78

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 78

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til næsepiercing

Næseringe er et meget populært piercingsmykke, som fås i et hav af forskellige farver samt designs. Mange har deres næsering siddende i en almindelig næsepiercing nederst på den ene side af næsen, kaldet næsefløjen, men de kan også bruges til en septumpiercing som sidder i skillevæggen lige midt i mellem næseborene. En næsering kan være udformet på forskellige måder, som alle kan bruges med lige stor fordel i de almindelige næsepiercinger. Ved en septumpiercing er nogle designs dog mere praktiske end andre. Generelt er det bedst at bruge hele ringe i en septumpiercing, frem for den type der nærmest ligner en lille krog med en kugle på, fordi ringen ikke er helt lukket. Det kan både være endeløse ringe, kugleringe eller ringe med diverse motiver på.

Materialer til næsepiercingringe

Næseringe laves i mange forskellige materialer, men vi anbefaler at du kun bruger titanium, kirurgisk stål eller guld i din næsepiercing. Hvis du holder dig til de anbefalede materialer burde du ikke opleve de store problemer med din næsepiercing. Frem for alt skal du afholde dig fra at bruge sølv i din næsepiercing. Sølv har den kedelige egenskab at det ilter og ændrer farve, som du måske nok har oplevet ved halskæder og ringe eller andre smykker af sølv. Så hvis du har en næsering i af sølv, vil dette smykke gøre nøjagtig det samme som andre sølvsmykker. Det vil derfor resultere i at farven vil smitte af på din hud så du får en grim sort plet på din næse. Desuden så er nikkelindholdet i sølv tårnhøjt i forhold til andre smykkematerialer og det er i sig selv mere end grund nok til at holde sig fra at bruge piercingsmykker af sølv.

Hvis du lider af nikkelallergi bør du helt klart vælge en næsering af titanium, som ud over at være et utrolig rent og stærkt materiale, også er fuldstændig fri for nikkel. Generelt er titanium det mest rene materiale man kan bruge i piercinger, men så koster det til gengæld også lidt mere end f.eks. kirurgisk stål. Der er dog ikke noget i vejen med at bruge kirurgisk stål i din næsepiercing, kirurgisk stål er også et fortrindeligt materiale til piercingsmykker og er faktisk også det som hyppigst bliver brugt.

De forskellige typer næseringe

Endeløse ringe er meget populære og kendetegnes på at de kan drejes hele vejen rundt når først de sidder i huden. En endeløs ring åbnes som regel ved at man klikker et lille stykke af ringen. Det er lettere i praksis end det lyder til i teorien. Alternativt har vi dog også nogle mere simple endeløse ringe, som blot skal have et lille vrid frem og tilbage, for at åbnes samt lukkes igen, uden at en del af ringen kan tages helt af.

Kugleringe åbnes og lukkes på næsten samme måde som endeløse ringe, her blot ved at det er kuglen som klikkes ind og ud af selve ringen. De er som regel designet så der er to små fordybninger i siden så kuglen, som enderne af ringen glides ind og klikkes på plads i. Også her findes der dog en forenklet udgave, kaldet kuglering med fast kugle, hvor kuglen er svejset fast i den ene side af ringen. Ligesom med eksemplet med den simple endeløse ring, skal denne ring også åbnes ved et lille vrid. Kuglen vil her blive siddende på ringen da den er svejset fast.

Sidst men ikke mindst er der også de halv-åbne næseringe, som decideret er beregnet til piercinger i næsefløjen. Det er den type ring som ikke er egnet til septumpiercinger og de ligner lidt bogstavet "C" blot lidt mere lukket end bogstavet. Ringens åbning har som regel en kugle fastmonteret i den ene side og denne kugle sidder på indersiden af næsen hvor den fungerer som stopklods, så ringen ikke falder ud. Mange kan godt lide denne type ring da den nemt glides på plads i næsen, indefra og ud, uden først at skulle skilles ad eller samles igen. Denne ring kan også bruges, hvis man har fået sin næsepiercing skudt i hos en guldsmed, da ringen fåes i mindre trådtykkelser.