14 karat massiv guld næseskrue med sten

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Næseskruen er fremstillet af ægte 14 karat massiv guld. Så mangler du et elegant og eksklusivt smykke til din næsepiercing, eller f.eks. din tragus, så er dette smykke måske noget for dig.

Næseskruen kan bruges både som almindelig næsepiercing, men den gør sig også ekstremt godt i f.eks. en tragus. Skruen passer nemlig perfekt med tykkelsen på din tragus og da der ikke er nogen lås på bagsiden, vil det ikke samle skidt og bakterier, hvilket mindsker risikoen for en smertefuld infektion.

Dette er virkelig et superprodukt, som passer til alle. Den lille flotte sten, sætter prikken over i'et, og gør det virkelig elegant.
Stenen vælger du selv farven på i boksen herover.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-30
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Næseskrue
Karakter
Den er meget smuk. Stenen er mindre end forventet, men den er ikke for lille.
Staven er lige lang nok, for jeg har en ret lille næse, men jeg regner med, at jeg vænner mig til noget, der støder lidt mod næsevæggen.
Bedømt af Rikke
En fed næsepiercing
Karakter
Det er en rigtig fed næsepiercing og den er lige noget for mig.. Den er enkel, men stadig fed.. Den er i guld og derfor rigtig god for mig fordi at jeg har betændelse lige pt og kunne godt tænke mig en i guld :) Bedømt af Amanda Sønderby Christensen
Så fantastisk
Karakter
Jeg synes det næse piercing er så fantastisk og så smuk. Det er fordi den er i guld, og at den er så enkelt som den er.. så fantastisk :) Bedømt af Line sejr
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: 14 karat massiv guld næseskrue med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.