Næseskrue i flere designs

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en dejlig lille næseskrue af kirurgisk stål som passer rigtig godt til dig der ikke skifter dit næsesmykke så tit - og som gerne vil have et smykke der sidder så sikkert og komfortabelt som muligt. Skruen skal lirkes ind på plads i næsen og når først den sidder som den skal, kan du næsten ikke mærke du har den i.

En næseskrue er udformet således at der ingen spidse ender er på indersiden af næsen. Skruen lægger sig fladt op af næsens inderside så den hverken generer eller irriterer. Og skulle det ske at du får et slag på næsen sker der heller ikke det store ved det, da skruen jo netop ligger plan med næsen på indersiden.

Du kan vælge den rappe lille næseskrue i tre forskellige designs, nemlig den almindelige kugle, den lidt mindre halvkugle eller en fræk lille spike. Derudover føres denne model også i to forskellige trådtykkelser som er henholdsvis 0,8 mm. og 1,0 mm. Her er det naturligvis vigtigt at du vælger den størrelse som passer til lige præcis din næsepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-49
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseskrue i flere designs
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.