Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 95

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 95

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Næsestave

Næsestaven er et meget simpelt smykke som rigtig mange med næsepiercinger sværger til. Alle piercingersmykker har sine egne fordele samt ulemper frem for andre, men samtidig er det langt fra alle brugere som oplever disse aspekter på samme måde. Dem som foretrækker at bruge næsestaven, frem for f.eks. en næseskrue eller ring, bruger som regel den begrundelse at de er utrolig nemme at sætte i og tage ud. En næsestav er, som navnet også indikerer, helt lige ud af landevejen og uden krumninger eller krummelurer, som skal lirkes ind på plads.

Fordele ved næsestave

Der er mange brugere som udelukkende bruger næsestave i deres næsepiercing, netop fordi de er så nemme at bruge. Hvor nogle kan opleve både besvær og ubehag i forbindelse med isætning af næseskruer der skal drejes og lirkes forsigtigt ind på plads, så er næsestaven et rigtig nemt og simpelt smykke at have med at gøre. Den lige stav glides ganske enlelt langsomt ind på plads i piercinghullet, indtil den lille kugle for bagenden, er kommet igennem hullet. Den lille kugle sørger for at holde smykket på plads i næsen og fungerer samtidig også som beskyttende stopklods, i fald du skulle få et tryk eller slag på næsen.

Andre fordele som brugere af næsestave ofte nævner, er at de undgår følelesen af et fremmedlegeme inde i næsen. Ved næseskruer sidder hele skruedelen på indersiden af næsen og det er der nogle mennesker som ikke bryder sig om, fordi de synes den fylder for meget indvendigt i næsen. Desuden er skruen flad og lægger sig derfor op af næseborets inderside, så man vil ikke kunne undgå at kunne mærke at den er der. For nogle mennesker er det blot en vanesag som de hurtigt vænner sig til, mens andre aldrig vænner sig til det og defor foretrækker at bruge en stav.

Med næsestaven mærker du næsten ikke at du overhovedet har noget i næsen. Staven går jo lige gennem hullet og i fald den er lidt længere end din næsevægs tykkelse, vil den blot rage en lille smule ud på indersiden af næseboret. Stopklods-kuglen på staven vil således hænge i "fri luft" inde i næsen, frem for at lægge sig op mod indersiden af næseboret, hvor dens tilstedeværelse ellers ville kunne mærkes, som det er tilfældet med næseskruerne.

Sidst men ikke mindst er der også en del som godt kan lide at bruge stavene fordi der er en minimal tendens til at naturligt skidt fra næseboret, sætter sig fast i den. Det skyldes netop dens lige form som gør det svært for skidt og lignende, at hænge fast på den.

Hvornår skal man vælge næsestaven?

Hvis du er typen der elsker at skifte dine piercingsmykker ofte, måske endda på daglig basis, så vil næsestaven helt klart være et oplagt valg for dig. Fordi den er så nem og simpel at sætte i og tage ud, er det noget du sagtens kan inkorpurere i din morgenrutine, uden at skulle bruge en hel masse tid på det. Desuden så er næsestave som regel også lidt billigere at købe, end næseskruer, så der er plads og økonomi til at købe flere af dem, end man måske ville kunne med næseskruerne.

Der ud over er det næsten kun et spørgsmål om at kigge på fordelene som beskrevet ovenfor og forsøge at vurdere hvordan man selv vil have det, med de ting som står beskrevet der. Hvis du er helt ny bruger af næsepiercinger og derfor er i tvivl om hvad der vil passe best til dig, kan du alternativt også starte ud med at købe både en næsestav samt en næseskrue, og så simpelthen prøve det af, før du beslutter dig for det ene eller det andet.