Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 76

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 76

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Næseskruer

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort og flot udvalg af forskellige næseskruer. Næseskruer er et meget feminint smykke, der klæder alle kvinder. Herunder kan du læse meget mere om vores næseskruer til næsepiercinger og hvad der ellers hører til. God fornøjelse med din næseskrue.

Feminint smykke der imponerer

En næseskrue er et meget feminint smykke, der får dig til at fremstå meget elegant. Rigtig mange kvinder bærer en næseskrue for at fremhæve deres feminine side. Hvis du godt kunne tænke dig at fremhæve din feminine side yderligere, så er en næseskrue lige et piercingsmykke for dig. Da vores udvalg er så stort, skulle du meget gerne finde en næseskrue, der passer på netop dig og din personlighed.

Næseskruer i mange forskellige farver og designs

Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af næseskruer i et hav af forskellige farver. Vi ønsker at give vores kunder et stort udvalg, så de har noget at vælge imellem. Hos os kan du få næseskruer med en masse forskellige motiver for anden. Vi har f.eks. de klassiske næseskruer med en smuk sten for enden. Derudover har vi også næseskruer med kugler, spikes, stjerner m.m. for enden. Der er uden tvivl noget for enhver smag her hos BodyMod.dk Shop.

Vores næseskruer er selvfølgelig af en meget høj kvalitet. Derfor kan du altid regne med at modtage et produkt, der er 100% i orden, når du bestiller hos BodyMod.dk Shop. Vi har bevidst valgt at have lave priser, da vi ønsker at tilbyde kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Selvom nogle af vores priser til tider kan virke meget lave, så skal du vide, at vi bestemt ikke går på kompromis med kvaliteten. En høj kvalitet kommer altid i første række her hos os. Derudover har vi et stort fokus på kundetilfredshed. Vi ønsker nemlig at have branchens gladeste kunder.

Læs mere om næseskruer og andre piercinger på vores informationsblog

Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere om piercinger, materialer og meget meget mere, har vi en informationsblog, der venter på dig lige rundt om hjørnet. På vores informationsblog har vi skrevet en masse spændende artikler, der giver dig en god viden inden for piercingverdenen. Vi anbefaler, at du læser disse artikler, hvis du eksempelvis har nogle spørgsmål du mangler svar på. Kan du ikke finde svarene på dine spørgsmål på bloggen, skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

En god hygiejne er det første skrid mod en smuk næsepiercing

Det er vigtigt, at du jævnligt får renset din næseskrue og næsepiercingpiercing. Det er specielt vigtigt i starten, hvor såret endnu ikke er helet. Her er piercingen nemlig ekstra modtagelig over for skidt og snavs, hvilket kræver en ekstra hygiejne indsats fra din side af. Hos BodyMod.dk Shop tilbyder vi en masse plejeprodukter til forskellige piercinger. Vi har også plejeprodukter til næseskruer. Så mangler du et godt produkt, der kan hjælpe dig med at rense din piercing, så tag endelig et kig på vores store udvalg af plejeprodukter.