Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 335

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 48 af 335

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Næsepiercing

Næsepiercinger er en af de mest kendte piercinger i verden, og den kan findes i alle hjørner af vores planet. Læs mere om næsepiercinger her.

Næsepiercing - En piercing med en lang historie

Næsepiercing har været i blandt os i tusindvis af år, og fortsætter med at være populær den dag i dag. Den blev oprindeligt “opfundet” af stammefolk, og blev brugt som et værn mod onde ånder. Allerede dengang var der flere varianter af en næsepiercing, f.eks. septum piercing og den mere almindelige næsefløjspiercing. I dag er den mest populære næsepiercing klart den i næsefløjen, men flere og flere bliver opmærksomme på den trendy septum piercing.

Næsepiercing smykker

Det afhænger selvfølgelig af hvilken type næsepiercing du har når du skal vælge smykker, men der findes dog piercingsmykker som f.eks. ringe som kan bruges til alle typer næsepiercing. Det mest almindelige næsepiercing smykke er en næseskrue, som har sit navn efter det gevind som er i bunden af smykket. Du kan også få en næsestav som er en lige stav, typisk med en sten i toppen. Man kan også vælge, at bruge en ring i sin næsepiercing. Ringe kommer i mange forskellige former f.eks.

Hvordan laves en næsepiercing

En næsepiercing laves altid med nål, i hvert fald hvis det er hos en professionel piercer. Hvis pierceren vil lave den med ørepistol skal du tage dit tøj og gå igen, da en ørepistol ikke er hygiejnisk at bruge. En ørepistol kan ikke steriliseres og du risikerer derfor, at der bliver overført blodrester og lign fra en anden kunde. Dette kan føre til at du bliver smittet med sygdomme, og dette skal helst undgås. En anden ulempe er, at en ørepistol laver et meget større hul end nødvendigt, noget som kan give dig mere arvæv end nødvendigt. Sidst men ikke mindst, laver en ørepistol aldrig standard-mål for piercingsmykker. En ørepistol laver typisk kun hullerne 0,8 mm. hvilket kan gøre det meget svært at finde de rette piercingsmykker.
Hvis en næsepiercing laves korrekt, desinficeres området og der sættes en prik med en steril engangspen. Herefter føres nålen igennem, og erstattes umiddelbart efter af et piercingsmykke. Det er både let, hurtigt og effektivt. Efterfølgende bør området renses med en PH-neutral sæbe og isotonisk saltvand. Det kan du evt. læse mere om i vores gratis guide om piercingaftercare.