Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 53

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 53

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Ringe til læbepiercinger

Hos BodyMod.dk Shop kan du finde en masse forskellige ringe til læbepiercinger. Vi har et kæmpe udvalg, hvor det er muligt at finde ringer i mange forskellige farver og former. Vi har bl.a. endeløse ringe, kugleringe og meget mere.

Herunder kan du læse mere om ringe til læbepiercinger. Du kan bl.a. læse om, hvordan du kan pifte dit look/outfit op i en fart, hvis du synes det er begyndt at se gråt og kedeligt ud. Du kan også læse om nogle gode hygiejnetips, der er værd at følge, hvis du gerne vil undgå betændelse i din piercing.

Pift dit look op med en læbepiercing

Hvis du føler, at dit look er begyndt at være gråt og kedeligt, så kan du med fordel købe dig en ny og spændende ring til din læbepiercing. Typisk skal der ikke særlig meget til, før du igen kommer til at fremstå trendy og indbydende. Med en smart ring til din læbepiercing kan du lynhurtigt pifte dit look op. Hos BodyMod.dk Shop kan du bl.a. finde ringe til læbepiercinger i forskellige farver, hvilket giver dig de bedste muligheder for at finde en trendy ring, der kan passe sammen med dit look og din personlighed.

Hos BodyMod.dk Shop er kvaliteten i top og priserne i bund

Her hos BodyMod.dk Shop har vi ringe til læbepiercinger af høj kvalitet. Vi bestræber os på at levere nogle fantastiske produkter til vores kunder. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten – den skal bare være 100% i orden. Selvom vi skildrer med at have meget kvalitetsfyldte produkter, så har vi faktisk også nogle af branchens laveste priser. Vi mener, at lave priser og høje kvaliteten er en fantastisk kombination for dig som kunde. Og det er netop dig vi ønsker at servicere på bedste vis.

Gode råd om hygiejne

Det er vigtigt at få renset sine piercinger jævnligt. Især i starten af piercingens levetid er det vigtigt, da såret endnu ikke er helet. Vil du give dit sår de bedste vilkår for at hele perfekt, så anbefaler vi, at du benytter dig af nogle af de mange plejeprodukter vi sælger her på siden. Du kan bl.a. finde isotonisk saltvand, der fremskynder helingen af dit sår. Isotonisk saltvand er et fantastisk plejeprodukt, der virker lige med det samme. Klik dig ind på vores side om plejeprodukter og giv din piercing de bedste vilkår for at hele perfekt.

Vil du læse mere om piercinger?

Hvis du gerne vil læse mere om piercinger samt hvilke materialer de bliver lavet i, så kan vi kraftigt anbefale at læse vores informationsblog om piercinger. På bloggen har vi nemlig skrevet en lang række uddybende artikler, der helt sikkert kan svare dig på nogle af de spørgsmål du måtte have om piercinger. Du kan eksempelvis læse om, hvilke fordele og ulemper, der er ved at bruge de forskellige piercingsmykker.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål på vores blog, så må du hellere end gerne tage kontakt til os via vores blog eller på mail. Vi vægter vores kundeservice højt. Derfor sidder vi altid klar til at svare på de spørgsmål du måtte have.