Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Push-in labret med opal

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne labret er hverken udstyret med et udvendigt eller et indvendigt gevind - Faktisk har den intet gevind overhovedet. Den har derimod en lille stift, som selve stenen sidder fast på. Som du kan se på billedet herover, er stiften let buet, hvilket gør at den sidder i spænd i stavens indre. Den åbnes og lukkes dermed blot ved at trække stiften ud og sætte den ind igen. Det lyder måske som om den ikke sidder særlig godt fast, men det gør den. Den falder ikke bare ud uden videre.

Labretten findes i flere længder og i de to stenfarver du ser på billedet. Når du vælger længde og stenfarve, skal du samtidig tage stilling til kuglen stenens størrelse. Den findes i tre størrelser, hvor den naturligvis bliver mindre diskret jo mindre diameter du vælger.
Hele herligheden er lavet af kirurgisk stål, bortset fra stenen naturligvis. Opalen her er ikke en ægte opal, da de ikke egner sig godt til smykkebrug. Der er tale om en syntetisk opal, som er meget naturtro.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-125
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Push-in labret med opal
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.