Labret med blomst

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Flot labret med en formation af små glimtende sten som tilsammen former en blomst, til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit smykkevalg. De fleste labretter består som regel kun af en enkelt lille kugle eller sten, så denne her skiller sig virkelig ud med de hele 6 små sten som danner blomsten.

Labretter er multianvendelige og kan bruges i rigtig mange forskellige slags piecinger. Den kan f.eks. bruges i læben hvor den flade bagside er et ekstra stort plus. Eller i øret hvor den ikke vil samle skidt på samme måde som en almindelig øreringelås vil gøre. Trådtykkelsen på denne labret er 1,2 mm. som netop er meget velegnet til bl.a. læbe- og ørepiercinger. Du kan læse mere om labretter og deres mange anvendelsesmuligheder på vores informationsblog.

Du kan vælge denne smukke lille sag i fem forskellige farver. Som en ekstra finesse har midterstenen en anden farve end de sten der sidder udenom, så vær opmærksom på at den farve du vælger vil være afspejlet i alle de yderste sten, mens midterstenen vil have en anden farve. Se evt. også farverne på midterstenene på produktbilledet.

Labrettens standardlængde er 8 mm. men du kan sagtens vælge en kortere eller længere stav alt efter behov. Det gør du i boksen ovenfor, før du går videre til selve bestillingen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-74
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 3 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (7)
super
Karakter
den er så cute og had en perfekt størrelse den er hverken for lille eller for stor.

helt klart et godt køb, hvis du ikke ville have noget der ligner "en bums" siddende i ansigtet, eller hvis din chef ikke er helt glad for placeringen af din piercing.
Bedømt af louise
Find Blomst
Karakter
Den er mega pæn og behagelig og have i. Og det kunne ikke være mere nemt ind denne PTFE. Bare lige trykke den i og så sider den der foraltid. Bedømt af Angelie
Super
Karakter
Flot, god størrelse og lukker godt til, så man ikke konstant mister smykket og render rundt med staven! Bedømt af Pernille
Superfin
Karakter
Produktet var fuldstændig som forventet! Helt i top Bedømt af Mari
rigtig sød
Karakter
super dejlig at gå med Bedømt af malene
Flot og lækker
Karakter
Den er meget lille og feminin, og man mærker slet ikke, at man har den i.. Rigtig fin :-) Bedømt af Stinne
Super sød
Karakter
Super sød lille blomst.
Den er ikke stor og klodset, den passer bare helt perfekt
Bedømt af Kristina
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med blomst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images