Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Labret med blomst

49,00 kr
På lager

Flot labret med en formation af små glimtende sten som tilsammen former en blomst, til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit smykkevalg. De fleste labretter består som regel kun af en enkelt lille kugle eller sten, så denne her skiller sig virkelig ud med de hele 6 små sten som danner blomsten.

Labretter er multianvendelige og kan bruges i rigtig mange forskellige slags piecinger. Den kan f.eks. bruges i læben hvor den flade bagside er et ekstra stort plus. Eller i øret hvor den ikke vil samle skidt på samme måde som en almindelig øreringelås vil gøre. Trådtykkelsen på denne labret er 1,2 mm. som netop er meget velegnet til bl.a. læbe- og ørepiercinger.

Du kan vælge denne smukke lille sag i fem forskellige farver. Som en ekstra finesse har midterstenen en anden farve end de sten der sidder udenom, så vær opmærksom på at den farve du vælger vil være afspejlet i alle de yderste sten, mens midterstenen vil have en anden farve. Se evt. også farverne på midterstenene på produktbilledet.

Detaljer
NavnLabret med blomst
SKULabret-74
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypePush-In
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Længde8 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse3 mm.
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret med blomst
Din bedømmelse
Labret med blomst