Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med rund top

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med dette smykket har du flere valgmuligheder før du kan bestille. Den runde top øverst på smykket er lavet af 14 karat guld, men kan også blandt andet vælges i 14 karat hvidguld. Derudover så kommer toppen også i flere kuglestørrelser, hvor du eksempelvis kan få smykket med en kuglestørrelse på 3 mm. Så du kan dermed skabe dit eget favorit smykke.

Toppen sidder fast på en labret af PTFE, ved hjælp af den lille pind, der sidder under toppen. Lukketypen på dette smykket kaldes for push-in, da du skubber toppen ned i labretten for at lukke den. PTFE er et meget let og fleksibelt materiale, som er meget rart at have i, da du næsten ikke man mærke det. Derudover indeholder det heller ikke nikkel, så det er helt sikkert for allergikere at bruge.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-116
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med rund top
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images