Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld med indvendigt gevind og sten

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne labret kan bruges i et hav af piercinger. Mest normalt for denne smykketype er læben og øret pga. den flade plade der sidder i bunden af smykket. Her ligger pladen pænt mellem f.eks. læbe og tandkød, hvor et smykke med en kugle ville være irriterende at gå rundt med i læben.

Smykket her er lavet af 14 karat guld og findes i tre varianter, som er henholdsvis almindeligt gul guld, rødguld og hvidguld. Mængden af guldindholdet er ens uanset hvilken variant du vælger. Når du vælger materialet, skal du samtidig tage stilling til hvor lang du ønsker din labret skal være samt hvor stor stenen i fronten skal være. Er du så heldig at være udstyret med tre ørepiercinger i f.eks. helix, kan du med fordel købe tre forskellige stenstørrelser, så de sidder på en række og bliver større sten for sten.

Labretten er udstyret med et indvendigt gevind, som er ekstra langt. Det gør at der skal drejes et par ekstra omgange før stenen er skruet helt i bund, hvilket er en stor fordel, for så går du ikke hen og taber stenen.
Generelt er denne labret lavet i en bedre kvalitet end hvad vi før har set.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-124
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med indvendigt gevind og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.