Labret af 14 karat guld med indvendigt gevind og sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 349,00 DKK

Nu kun: 279,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne labret kan bruges i et hav af piercinger. Mest normalt for denne smykketype er læben og øret pga. den flade plade der sidder i bunden af smykket. Her ligger pladen pænt mellem f.eks. læbe og tandkød, hvor et smykke med en kugle ville være irriterende at gå rundt med i læben.

Smykket her er lavet af 14 karat guld og findes i tre varianter, som er henholdsvis almindeligt gul guld, rødguld og hvidguld. Mængden af guldindholdet er ens uanset hvilken variant du vælger. Når du vælger materialet, skal du samtidig tage stilling til hvor lang du ønsker din labret skal være samt hvor stor stenen i fronten skal være. Er du så heldig at være udstyret med tre ørepiercinger i f.eks. helix, kan du med fordel købe tre forskellige stenstørrelser, så de sidder på en række og bliver større sten for sten.

Labretten er udstyret med et indvendigt gevind, som er ekstra langt. Det gør at der skal drejes et par ekstra omgange før stenen er skruet helt i bund, hvilket er en stor fordel, for så går du ikke hen og taber stenen.
Generelt er denne labret lavet i en bedre kvalitet end hvad vi før har set.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-124
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med indvendigt gevind og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.