Labret af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 399,00 DKK

Nu kun: 319,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også lige så obs på kvalitet som du er på pris? Så er det nu du kan gøre lidt af et kup, uden at gå på kompromis med nogen af delene! Denne lækre lille labret er nemlig lavet af det pureste guld, samtidig med at prisen er presset helt i bund, for et smykke af så høj kvalitet.

Denne labret er udført i et helt enkelt og tidløst design. Den runde topkugle, som både findes i 3 og 4 mm. er udstyret med en enkelt klar sten, der glitrer og glimter, når lyset falder på den. Smykket er på alle måder både elegant, stilfuldt og praktisk, alt sammen på samme tid, og det er faktisk lidt af en stor bedrift, for så lille et smykke.

Labretten er optimal til brug i læbepiercinger, da den er forsynet med en helt flad bagende. Den flade ende er den del af smykket som sidder på indersiden af munden eller læben, hvor den næsten ikke kan mærkes, grundet sin geniale form. Samtidig er designet også skånsomt, for både tænder og tandkød. Ønsker du at beskytte dit tandkød yderligere, kan du tilmed købe en lille beskyttelsesplade af silikone med, som lægges ned om staven, før labretten sættes i din piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Stilren smykke
Karakter
Jeg har købt denne til min forward helix, fordi jeg ikke så godt kan tåle kirurgisk stål. Jeg er meget tilfreds med mit nye smykke - selvfølgelig har den kostet lidt mere end, hvad man normalt ofrer for piercinger, men den er alle pengene værd og kan varmt anbefales, dels fordi den er smuk og fordi guld er mere skånsomt og "rent". Utrolig smuk, klassisk og eksklusiv. Bedømt af Chris
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images