Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Labret af 14 karat guld med sten

599,00 kr
På lager

Er du også lige så obs på kvalitet, som du er på pris? Så er det nu, du kan gøre lidt af et kup uden at gå på kompromis med nogen af delene!

Denne lækre lille labret er nemlig lavet af det pureste guld, samtidig med at prisen er presset helt i bund for et smykke af så høj kvalitet.

Denne labret er udført i et helt enkelt og tidløst design. Den runde topkugle, som måler 3 mm er udstyret med en enkelt klar sten, der glitrer og glimter, når lyset falder på den. Smykket er på alle måder både elegant, stilfuldt og praktisk, og det er faktisk lidt af en stor bedrift for så lille et smykke.

Labretten er optimal til brug i læbepiercinger, da den er forsynet med en helt flad bagende. Den flade ende er den del af smykket, som sidder på indersiden af munden eller læben, hvor den næsten ikke kan mærkes grundet sin geniale form. Samtidig er designet også skånsomt for både tænder og tandkød. Ønsker du at beskytte dit tandkød yderligere, kan du tilmed købe en lille beskyttelsesplade af silikone med, som lægges ned om staven, før labretten sættes i din piercing.

Detaljer
NavnLabret af 14 karat guld med sten
SKULabret-89
LukketypeEksternt gevind
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret af 14 karat guld med sten
Din bedømmelse
Labret af 14 karat guld med sten