Stenbesat ring af 14 karat guld med hængsel

Lagerstatus: På lager

699,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hænglser på ringe er fantastiske. De er utroligt nemme at åbne og lukke, samtidig med, at man ikke skal bekymre som om ens smykke falder ud. Hængslen sidder på en ring, der er lavet af 14 karat guld, hvor du kan få flere udgaver - blandt andet den elegante 14 karat hvidguld. På ydersiden af den synlige del af ringen sidder der en lang række små klare sten og pynter smykket.

Smykket kan anvendes i flere forskellige piercinger - den kunne eksempelvis sidde rigtig godt i en øjenbrynspiercing eller i en læbepiercing. Du skal blot være opmærksom på målene du vælger til ringen, i forhold til, hvilken piercing du skal bruge den i. Da smykket kan bruges flere steder er der også blevet sørget for, at vælge mellem flere diametre på ringen, så ringen kommer til at passe dig bedst muligt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-133
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Stenbesat ring af 14 karat guld med hængsel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images