Ring af 14 karat guld med stenbesat halvcirkel og hængsel

Lagerstatus: På lager

Pris: 549,00 DKK

Nu kun: 439,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne ring har du muligheden for, at kunne bruge det samme smykke i flere forskellige piercinger. Smykket måler nemlig 1.2 mm. i trådtykkelse og 8 mm. i diameter, hvilket gør at den eksempelvis både passer i en septumpiercing, men også i en daith piercing. Det stopper dog ikke kun der, du kan nemlig bruge den lige hvor du ønsker, så længe at målene på smykket passer med målene på din piercing.

Smykket er lavet af 14 karat guld, og den er udstyret med en smart hængsel, så du nemt kan åbne og lukke smykke. Ringen fås også i flere udgaver - du kan selv vælge, hvilket materiale af de forskellige 14 karat udgaver ringen skal være lavet af. Du kan blandt andet få smykket i en 14 karat hvidguld, eller blot den almindelige gule guld udgave.

Som du også kan se på billedet, så sidder der en hel masse sten på smykke. Hele den nederste halvcirkel på ringen er blevet besat med mange små klare sten - så du derved kan få et funklende og elegant guld smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-15
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Hængsel
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring af 14 karat guld med stenbesat halvcirkel og hængsel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images