Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ring af 14 karat guld med hængsel og ovale sten

819,00 kr
På lager

Ringen herover kan bruges i et hav af piercinger. F.eks. i septum eller i daith. Ringen er lavet af 14 karat guld og findes i to varianter som er henholdsvis almindelig gul guld og en mere nedtonet hvidguld. Begge varianter er 14 karat.

Ringen åbnes og lukkes ved hjælp af et lille hængsel der sidder i den ene ende af ringens åbning. Der er dermed ingen løse kugler der kan falde af og blive væk. Den modsatte ende af den lille bar der klikkes op, sidder fast i ringens anden ende ved at den klikkes på plads. Ringens ender kan til en vis grad presses mod hinanden i åben tilstand, så mellemrummet bliver lidt mindre - Det gør, at baren sidder mere i spænd mellem de to ender. Det samme gør sig gældende hvis du synes den er for svær at åbne og lukke  - Så kan du trække let i ringens ender.

Ringen har i bunden fem sten monteret. I hver side sidder to små runde sten. Ved siden af dem sidder to små ovale sten og i midten sidder en større oval sten. Til sammen giver det en flot kaskade af sten, som vil pynte i enhver piercing.

Uanset om du vælger almindeligt guld eller hvidguld, er ringen 1,2 mm. i tykkelsen. Du skal dog tage stilling til hvilken diameter du ønsker ringen i.

Detaljer
NavnRing af 14 karat guld med hængsel og ovale sten
SKURing-40
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeHængsel
TypeHængslet ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Septum
Kuglestørrelse8 mm.
StentypeKubisk zirkonia
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ring af 14 karat guld med hængsel og ovale sten
Din bedømmelse
Ring af 14 karat guld med hængsel og ovale sten