Ring af 14 karat guld med hængsel og ovale sten

Lagerstatus: På lager

749,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen herover kan bruges i et hav af piercinger. F.eks. i septum eller i daith. Ringen er lavet af 14 karat guld og findes i to varianter som er henholdsvis almindelig gul guld og en mere nedtonet hvidguld. Begge varianter er 14 karat.

Ringen åbnes og lukkes ved hjælp af et lille hængsel der sidder i den ene ende af ringens åbning. Der er dermed ingen løse kugler der kan falde af og blive væk. Den modsatte ende af den lille bar der klikkes op, sidder fast i ringens anden ende ved at den klikkes på plads. Ringens ender kan til en vis grad presses mod hinanden i åben tilstand, så mellemrummet bliver lidt mindre - Det gør, at baren sidder mere i spænd mellem de to ender. Det samme gør sig gældende hvis du synes den er for svær at åbne og lukke  - Så kan du trække let i ringens ender.

Ringen har i bunden fem sten monteret. I hver side sidder to små runde sten. Ved siden af dem sidder to små ovale sten og i midten sidder en større oval sten. Til sammen giver det en flot kaskade af sten, som vil pynte i enhver piercing.

Uanset om du vælger almindeligt guld eller hvidguld, er ringen 1,2 mm. i tykkelsen. Du skal dog tage stilling til hvilken diameter du ønsker ringen i.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-40
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 8 mm.
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring af 14 karat guld med hængsel og ovale sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.