Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ring af 14 karat guld med hængsel og snoet tråd

709,00 kr
På lager

Ringen du ser på billedet herover, ligner en ring uden ender når den er lukket. Men på den lille ring er der faktisk et hængsel, som kan åbnes og lukkes ved at rive let i den lille del af ringen. På den måde kan du let montere ringen i din piercing og efterfølgende lukke den med et lille klik. Ringen er lavet af 14 karat guld. Guld er kendt for at være et smidigt materiale, hvilket også er tilfældet her. Hvis du synes at den åbnes og lukkes for let, kan du nemlig åbne ringen, presse enderne mod hinanden, så mellemrummet bliver mindre. På den måde sidder låsen mere i spænd og den er dermed lidt sværere at åbne og lukke.

Du vælger selv om du vil have ringen i den normale gule guldvariant eller om det skal være den mere nedtonede hvidguld. Begge modeller indeholder lige meget guld. Ringen fås desuden i flere forskellige diametre, så der burde være en diameter der passer til netop din piercing.

Hvor kan ringen så anvendes tænker du nok? Den kan sådan set anvendes hvor målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing. Det kan f.eks. være i septum, , tragus eller helix. Ringen vil med sit snoede look, pynte uanset hvor du bruger den.

Detaljer
NavnRing af 14 karat guld med hængsel og snoet tråd
SKURing-141
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeHængsel
TypeHængslet ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ring af 14 karat guld med hængsel og snoet tråd
Din bedømmelse
Ring af 14 karat guld med hængsel og snoet tråd