Ring af 14 karat guld med hængsel og snoet tråd

Lagerstatus: På lager

Pris: 649,00 DKK

Nu kun: 519,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser på billedet herover, ligner en ring uden ender når den er lukket. Men på den lille ring er der faktisk et hængsel, som kan åbnes og lukkes ved at rive let i den lille del af ringen. På den måde kan du let montere ringen i din piercing og efterfølgende lukke den med et lille klik. Ringen er lavet af 14 karat guld. Guld er kendt for at være et smidigt materiale, hvilket også er tilfældet her. Hvis du synes at den åbnes og lukkes for let, kan du nemlig åbne ringen, presse enderne mod hinanden, så mellemrummet bliver mindre. På den måde sidder låsen mere i spænd og den er dermed lidt sværere at åbne og lukke.

Du vælger selv om du vil have ringen i den normale gule guldvariant eller om det skal være den mere nedtonede hvidguld. Begge modeller indeholder lige meget guld. Ringen fås desuden i flere forskellige diametre, så der burde være en diameter der passer til netop din piercing.

Hvor kan ringen så anvendes tænker du nok? Den kan sådan set anvendes hvor målene på smykket stemmer overens med målene på din piercing. Det kan f.eks. være i septum, , tragus eller helix. Ringen vil med sit snoede look, pynte uanset hvor du bruger den.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-141
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Lukketype Hængsel
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring af 14 karat guld med hængsel og snoet tråd
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.