Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

Pris: 399,00 DKK

Nu kun: 319,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har vi den velkendte og multianvendelige labret i absolut luksusudgave til hende som er kvalitetsbevidst til fingerspidserne. Labretten her er lavet af ægte 14 karat guld og er holdt i den klassiske stil, med en enkelt lille kugle for enden. Et meget lækkert smykke som samtidig er både tidløst og diskret i sit design.

Labretter kan bruges mange forskellige steder og er bl.a. ideelle i læbepiercinger som eksempelvis Madonna piercinger, også kaldet Monroe piercinger, fordi den sidder der hvor Marilyn Monroe havde sin berømte skønhedsplet. En labret kan også være det helt rigtige til en helix- eller traguspiercing i øret, eller et hvilket som helst andet sted hvor smykkets længde samt trådtykkelse passer.

Du kan få den smukke labret i to forskellige trådtykkelser samt flere længder og kuglestørrelse. Du vælger den størrelse som passer bedst til din piercing, i boksene ovenover teksten her. Vælg samtidig mellem almindelig 14 karat guld eller gå efter den mere diskrete 14 karat hvidguld.

Køb denne klassiker enten som selvforkælelse eller som den helt store forkælelse til en du holder af.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images