Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Hængslet ring i 14 karat guld med pyramidemønster

909,00 kr
På lager

Piercingsmykker lavet af 14k guld skiller sig altid ud fra mængden med deres luksuriøse tilstedeværelse og imponerende kvalitet. Når dette materiale kombineres med ringdesign, får du et alsidigt smykke, som du kan have glæde af i mange år. Ringe fungerer godt i mange forskellige piercinger, og det eneste du skal bekymre dig om, er størrelsen på piercingen.

Denne ring kommer i en tykkelse på 1,2 mm, hvilket er standardstørrelsen for læbe- og ørepiercinger lavet med nål. Ringen har et hængsel, som er blevet utroligt populært, da det er superpraktisk. Hængslede ringe åbnes nemt ved at trække det hængslede segment op og lukkes ved at presse segmentet ned, indtil det klikker på plads. Det stilede pyramidedesign gør denne ring til et iøjefaldende smykke at tilføje til dit ørepiercing-arrangement.

Du kan vælge mellem alm. guld eller hvidguld afhængigt af din personlige stil. Ringen er også tilgængelig med en diameter på 8 mm og 10 mm. Du kan frit vælge, hvilken piercing du vil bruge denne ring i.

Detaljer
NavnHængslet ring i 14 karat guld med pyramidemønster
SKURing-91
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeHængsel
TypeHængslet ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hængslet ring i 14 karat guld med pyramidemønster
Din bedømmelse
Hængslet ring i 14 karat guld med pyramidemønster