Labret af 14 karat guld med halvmåne

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er dekoreret med en fin lille halvmåne på toppen. Halvmånen sidder på en labret, der er lavet af PTFE, som er et blødt plastmateriale, der ikke indeholder nikkel. Så hvis du er allergiker og dyrker meget sport, så er PTFE helt perfekt til dig. PTFE er nemlig så blødt, at det vil give efter, hvis den bliver ramt af slag. Derved kan du skåne din piercing og alt det omkring den - det kunne eksempelvis være dine tænder, hvis du har en læbepiercing.

Her kommer det fede ved smykket så. Halvmånetoppen er lavet af 14 karat guld. Smykket kommer dog ikke kun i en 14 karat guld udgave, du kan blandt andet også få halvmånen i hvidguld. Tag et kig i kassen længere oppe og vælg dit fortrukne materiale til dette smykke.

Smykket kan også bruges flere steder, blandt andet i læben, som før nævnt. Men den kan eksempelvis også bruges flere steder i øret. Du kan også skifte den mellem dine piercinger, hvis du har flere, og vil prøvet lidt nyt. Du skal dog bare lige være opmærksom på, hvilke mål smykket har.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-39
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af 14 karat guld med halvmåne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images