Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 72

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 72

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Lige stave til brystpiercinger

Grunden til mange vælger en stav frem for en ring eller et brystskjold er ofte at de typisk er mere behagelige at gå rundt med til hverdag, eller hvis man ikke bryder sig om at mærke ens brystpiercing konstant. Stave har nemlig mindre tendens til at sætte sig fast i tøjet, håndklædet, dynen etc.

Derudover kan de også være mindre synlige, hvis man bruger små kugler, end en ring, som ofte kan ses igennem en tynd t-shirt, top, mm.

Om man vælger at bruge en lige eller buet stav, er meget individuelt. Vores anbefaling er at man bruger den type som man startede med og forsætter med den. Dvs. startede du med en buet, så brug forsat en buet. 

Hvis du til gengæld gerne vil bruge et brystskjold, som har en lige stav, men startede med en buet, så kan du også sagtens det. Du bør dog bare ikke gå rundt med det til hverdag, men kun bruge det i "specielle" situationer hvor der skal lidt ekstra krydderi på tilværelsen. En lige stav kan nemlig være med til at "presse" for meget på piercingen så den kan begynde at vokse ud, hvis du ikke pludselig skifter stavform permanent.

Når du skal vælge din trådtykkelse, altså tykkelsen på staven, så skal du altid bruge 1,6mm til din brystpiercing. Det er den internationale standard til brystpiercinger.