Brystpiercing af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

1.199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på jagt efter et nyt brystsmykke i absolut topkvalitet? Så kig en ekstra gang på denne ultra lækre brystpiercing af ægte 14 karat guld, som passer perfekt til selv den mest kræsne kvinde.

Smykket er både stilfuldt og tidløst med sit enkle design, der består af en 12 mm. lang stav, med en gudesmuk og funklende flot klar sten, i begge ender. Stenene er facetslebne som diamanter, hvilket betyder at de er skåret så de har mange flader. Det har nemlig den heldige effekt at lyset fanges og reflekteres i stenens multisidede overflade, som får den til at glimte og glitre fra alle vinkler. Stenene bliver holdt godt på plads af fire små fangarme som griber fat om hver sten fra bagsiden, så den ikke sådan lige kan falde ud.

Denne skønne brystpiercing fås i to forskellige varianter, enten almindelig guld som står i flot kontrast til de klare sten med sin gyldne varme glød, eller stilren hvidguld som oser langt væk af kølig elegance.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-58
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.