Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Brystpiercinger

Det at få en brystpiercing, har været et velkendt fænomen i mange århundreder. Faktisk så har flere religioner på forskellig vis brugt piercinger i brystet, til alt lige fra gudetilbedelse, til at øge frugtbarheden osv. Men i dag er brytpiercinger noget helt andet og en del af moden.

Brystpiercing er en piercing med mange muligheder

Der findes utroligt mange forskellige varianter af smykker til din brystpiercing, og du finder det meste her på denne shop. Der findes de mere almindelige typer piercingsmykker som f.eks. kugleringe og lige stave, men du kan også bruge lidt mere excentriske piercingsmykker som f.eks. brystskjold. Vi anbefaler at man kun bruger piercingsmykker som brystskjold og lignende til særlige lejligheder, da de ikke er særligt behagelige at gå med permanent. Det kan dog sagtens lade sig gøre, men det er mere almindeligt at bruge ring eller stav i din brystpiercing til hverdag.

Brystpiercing og graviditet

Hvis du bliver gravid mens du bærer en brystpiercing, skal du ikke fortvivle. Der findes både gode råd og vejledning til, at du kan bevare din piercing i brystet. Under graviditeten beholder du bare din brystpiercing i som du altid har gjort, men når du først har født, er der nogle enkelte forholdsregler du skal overholde. Det er vigtigt, at du fjerner din brystpiercing inden du skal amme. Et spædbarn sutter rigtig hårdt, og kan risikere at løsne kuglen fra piercingen. Hvis dette sker, kan du risikere at kuglen sætter sig fast i halsen på barnet. Du kan dog sætte smykket i brystet igen efter amning og i så fald anbefaler vi et smykke lavet af PTFE, da det er både blødt og behageligt.

En brystpiercing er ikke en hindring for at du kan amme

Brystvorten er forsynet med mange mælkekanaler, og det er ikke dem alle som bliver ødelagt af nålen. Du kan derfor sagtens amme efter din brystpiercing er lavet.
Du kan her læse mere om brystpiercingen og dens historie.

Brystpiercing og smykkestørrelse

En piercing i brystet bliver som standard altid lavet med 1,6 mm. trådtykkelse. Det er 1,6 mm. der er standarden, da størrelsen hjælper mod at kroppen skulle afvise smykket. Længden/diameteren er dog meget individuel - Lige som det er forskelligt om man bruger en lige stav, buet stav eller en ring. Læs endelig vores sektion om piercingmål inden du køber en bestemt størrelse eller diameter, så du er sikker på at vælge rigtigt.